Reteaua de Magazine Palas si Ponderosa

Preocuparea pentru clienti ESTE si VA RAMANE principala noastra tinta! Satisfactia clientului multumit la casa de marcat, atat de calitatea produselor cat si de pretul acestora, inseamna TOT!

La debutul activitatii, PALAS COM detinea un singur magazin, ajungand ca in acest moment reteaua de magazine sa cuprinda peste 12 magazine purtand sigla PALAS MARKET si PONDEROSA, amplasate in diverse cartiere din Tg.Mures, Reghin si Ernei, cat mai APROAPE de clientii nostri.

Datorita relatiei de lunga durata cu multi dintre furnizorii nostri, la noi veti gasi intotdeauna cele mai proaspete produse la cele mai bune preturi. In acelasi timp linia de productie pentru produsele de carmangerie, purtand marca PONDEROSA, ne situeaza in topul preferintelor.

Pentru ca suntem direct interesati de modul in care clientii ne percep ca si furnizor de alimente sau alte produse nealimentare, ne straduim in permanenta sa gasim solutiile optime atat pentru aprovizionare, cat si pentru prezentare sau vanzare. Pentru noi CALITATEA produselor si a serviciilor este foarte importanta.

VA ASTEPTAM cu drag sa ne treceti pragul de fiecare data, fie ca sunteti unul din multii clienti fideli ai produselor noastre, fie ca cel mai apropiat magazin alimentar este unul cu sigla noastra si doriti sa incercati! Va garantam ca nu veti regreta.